Portfolio

Virheviesti

Notice: Trying to get property of non-object funktiossa dawn_preprocess_page() (rivi 181 tiedostossa /home/kylmpojk/www/public_html/sites/all/themes/dawn/template.php).

About This Project

Tuotteet ja palvelut

Tuotteita ja palveluitamme hyödynnetään monilla aloilla. Vahvinta erikoisosaamisaluettamme ovat suurten kappaleiden CNC-avarrus, sorvaus ja syvänreiänporaus sekä raskaat osakokonaisuudet. Modernin, järeän konekantamme ansiosta työstämme vaivatta 50, jopa 100 tonnin painoisia kappaleita.

Meriteollisuudelle valmistamme vaativia subsea ja offshore-laitteita, raskaan liikenteen tarpeisiin mm. koneiden runkoja, nostovälineitä ja vaihdelaatikoita, rautatievaihteiden kisko-osia. Teollisuudelle toimitamme koneistettuja käyttöakseleita hihna- ja ruuvinkuljettimiin ja kuljettimien teloja, hydrauliikkalohkoja, ohutlevypuristimien runkoja, paperi-, saha ja vanerikoneiden osia.

Sarjatuotteina teemme pienempiä komponenttieriä. Erityisosaamista löytyy mm. ruostumattoman ja haponkestävän teräksen, kuparin, alumiinin ja kulutuslevyjen työstöön.

Korjauskoneistuspalveluumme kuuluvat mm. holkitukset, akselikaulojen täyttöhitsaukset metalliruiskutus sekä varaosien valmistus.

Tilaukset toimitetaan joustavasti asiakkaan laatuvaatimusten mukaisesti. Valittavana on osatoimitus tai yhteistyöverkostomme kautta toimitus asennuksineen. Pyydä tarjous!

Metronor-kameramittaus

Mittauspalvelumme tehdään Metronor-kameramittaukseen perustuvalla siirrettävällä mittakoneella. Järjestelmällä pystytään mittaamaan sekä pieniä että erittäin suuria kappaleita, kokoluokka 20-30 metriä. Mittaustarkkuus järjestelmässä on muutaman sadasosamillin sisällä. Mittaamme sekä itse valmistamiamme kappaleita että teemme asiakkaiden tarvitsemia mittauksia heidän tiloissaan.

Katso Metronor YouTube -esittelyt

Muuta:: 
......